Los laten

Tijdens deze training is het voor mij, als jouw trainer, belangrijk dat je inzicht krijgt in jezelf. Wat heb jij meegekregen vanuit jouw systeem waardoor jij druk ervaart, wat heb je nodig om los te laten, en waar ga jij van stralen!

Kruidenkracht met opstellingen

Training Datum: zaterdag 24 oktober 2020
Locatie: Heerhugowaard
Tijd: 10:00 t/m 16:00 uur

Ontspanning?
Om je weer meer te kunnen ontspannen is loslaten een belangrijk deel van het proces. Je ziet het duidelijk aan de bomen; de blaadjes verdrogen en gaan vallen. De natuur ruimt haar overbodige ballast en laat elk jaar weer opnieuw los. Ook in ons lichaam vinden dit soort processen plaats, maar hoe doe je dat “loslaten”?

Wat betekent loslaten voor jou?
Voelt het als een fundering die onder je voeten wordt weggehaald waardoor je je houvast kwijt raakt? Of voelt het alsof je prikkels los mag laten en er een last van je schouders afglijdt? En je vitaliteit, je passie mag toelaten en je open mag staan voor alle nieuwe dingen die op je pad komen?
Wat kun je van deze training verwachten?
In ons leven komen we verschillende manieren van loslaten tegen: op mentaal, emotioneel, lichamelijk en materieel gebied. Maar in deze training gaat het over mentaal & fysiek/lichamelijk loslaten.
Het gaat een bijzondere leerzame dag worden met de kruidenwijsheid van Marry in combinatie met kruidenopstellingen van Irma, kunnen veel persoonlijke inzichten geven. Tijdens deze ontspannen dag nemen we je mee door je alles te vertellen over 5 kruiden die gaan over loslaten.
Marry en Irma zullen je prikkelen om oude (systeem) gewoontes, die jij niet meer nodig hebt, los te laten. En loslaten betekent niet letterlijk ‘je handen ervan af trekken’. Loslaten heeft alles te maken met vertrouwen, vertrouwen in jezelf en je lichaam.
Heeft kruiden altijd al je interesse gehad en wil je nu ervaren wat ze voor je kunnen doen meld je dan aan.

Voor groepen:
Lijkt het je leuk om de workshop met een groep te doen (minimaal 6 personen) vraag ons naar de verschillende mogelijkheden qua kosten, tijd en invulling.

irma van der Wilt - Weernink
Irma van der Wilt

Trainers

Irma is een ervaren opsteller, coach en trainer en begeleid mensen op het vlak van persoonlijke groei, zowel individueel alsook in groepsverband waarin Irma zich laat leiden door de Tao. Tijdens deze training gebruik ik o.a. opstellingen met kruiden (geen familieopstelling), wat een verrassend inzicht kan geven. 

Marry van Kleef.
Marry van Kleef

Marry is een kruidentherapeut die mensen begeleid om inzicht te krijgen in het ontstaan van hun lichamelijke klachten. De kracht van de kruiden kan ondersteunend zijn aan het proces van herstel van balans tussen lichaam en geest.

Reacties van Klanten:

Wat een bijzondere leerzame dag.
De combinatie van kruiden en opstelling was heel verhelderend.
Dank jullie voor deze mooie dag.
En ook de mede deelnemers bedankt.
Nelleke

Een waardevolle dag, een cadeautje voor jezelf.
Top gedaan Marry en Irma, bedankt! 👌
Carla

De hele week geniet ik al na van de fantastische workshop.
Ik vond het heel bijzonder wat er gebeurde en wat het met mijzelf deed en doet.
De dag voelde als een cadeautje voor mezelf!
De ontspannen gemoedelijke sfeer, jullie beide verhalen het voelde helemaal compleet.
Zeker iets om te herhalen en ik vertel het enthousiast door.
Bedankt hiervoor.
Petra

Linkedin

Volg IFSO-opstellingen op linkedin ● opstellingen ● Systeem coach ● Trainingen ● Numerologie

Facebook

Volg IFSO-opstellingen op facebook ● opstellingen ● Systeem coach ● Trainingen ● Numerologie

Nieuwsbrief Ontvangen? ± 4x per jaar

* indicates required