Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opstellingen zaterdagmiddag 14 sept.

14 september

Ontdek de Kracht van Familieopstellingen bij IFSO Opstellingen

IFSO Opstellingen nodigt je uit voor een transformerende workshop familieopstellingen, ondek je verborgen dynamieken die je leven beïnvloeden? Een opstelling brengt in beeld wat verhoudingen, verborgen patronen zijn in een familie- of organisatiesysteem. Zichtbaar wordt wat niet gezegd, gezien of gehoord kon worden. Vaak bijzonder herkenbaar waardoor nieuwe inzichten, mogelijkheden en perspectief ontstaat.

Het is de missie van IFSO om mensen weer in contact te brengen met hun eigen kern, hun eigen kracht en om hen inzicht te geven in onze levenslessen en (familie) patronen. Irma van IFSO-opstellingen, een ervaren systeemcoach, gebruikt deze techniek om individuen te helpen begrijpen hoe hun familiegeschiedenis hun huidige leven beïnvloedt. Door de principes van de Tao te integreren, benadert Irma het proces met een focus op balans en harmonie, waarbij de natuurlijke stroom van relaties en interacties wordt gerespecteerd. Deelnemers aan haar workshops kunnen verwachten dat ze dieperliggende patronen en blokkades aan de oppervlakte brengt die hun welzijn kunnen beïnvloeden. Deze inzichten kunnen leiden tot een krachtig pad van persoonlijke ontwikkeling.

Schrijf je in en maak deel uit van een opstelling die streeft naar herkenning van jouw systeem en persoonlijke groei. Bezoek de website voor meer informatie of om je plek te reserveren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij IFSO Opstellingen, waar transformatie begint met het begrijpen van je wortels.

Vooraf aanmelden in verband met de groepsgrootte van max. 12 personen

 • Thema inbreng: € 94,50
 • *Representant: € 34,50
 • *Als representant breng je niet zelf een thema in maar sta je in een rol voor een vraagsteller.

  ____________

  € 94,50

  Slechts 3 over!

  € 34,50

  Slechts 8 over!

  Te betalen: € -

  ____________

 • Heb je vragen neem contact op met Irma 
 • Mail : info@ifso-opstellingen.nl
 • Tel: 06 23 54 28 85