Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opstellingen zaterdagmiddag 13 juli.

13 juli

Ontdek de Kracht van Familieopstellingen bij IFSO Opstellingen

Het verkennen van levensvragen door middel van een opstelling kan een diepgaande en verrijkende ervaring zijn. Of het nu gaat om vragen over persoonlijke groei, relaties, carrièrekeuzes of zingeving, het zoeken naar antwoorden is een reis die ons kan helpen te groeien en te ontwikkelen als individuen. Het delen van deze vragen met een professionals kunnen je nieuwe perspectieven en inzichten geven en dichter bij de antwoorden brengen die we zoeken.

Een opstelling kan een krachtige methode zijn om inzicht te krijgen in complexe vraagstukken. Het is een vorm van systemisch werk waarbij de onderlinge verhoudingen binnen een systeem, zoals een familie of team, zichtbaar gemaakt worden. Dit kan leiden tot verrassende ontdekkingen en oplossingen die voorheen verborgen waren. Het is een fascinerend proces dat de potentie heeft om diepe emotionele blokkades te doorbreken en helderheid te scheppen in situaties die eerst ondoorgrondelijk leken.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van je levensvragen met behulp van een opstelling, moedig ik je aan om contact met mij op te nemen. Het kan een stap zijn op weg naar zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling die je leven op positieve wijze kan transformeren. Ben je klaar om de diepte in te duiken en de antwoorden te vinden die je zoekt? De reis begint met die ene stap voorwaarts

.Vooraf aanmelden in verband met de groepsgrootte.

  • Thema inbreng: € 85,-
  • *Representant: € 25,-

Als representant breng je niet zelf een thema in maar sta je in een rol voor een vraagsteller.

____________

€ 85,00

Slechts 3 over!

€ 25,00

Slechts 7 over!

Te betalen: € -

____________

  • Heb je vragen neem contact op met Irma 
  • Mail : info@ifso-opstellingen.nl
  • Tel: 06 23 54 28 85

Aanmelden afspraak – IFSO-opstellingen

Locatie

Soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op Langedijk, Noord Holland 1721 PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 -23 54 28 58
Bekijk de site van Locatie