Irma Weernink

De drijvende kracht achter IFSO is Irma van der Wilt; Opsteller, Coach en Numeroloog en gespecialiseerd in systemen, families en relaties. Ik begeleid zowel persoonlijk als in groepsverband.

Irma van der WIlt-Weernink

De stuwende kracht van IFSO

Mijn naam is Irma Weernink. Ik ben in 1971 geboren in Amsterdam, waar ik opgroeide bij mijn ouders en mijn twee oudere zussen. Ik ben getrouwd en samen hebben we een volwassen dochter, zoon en pleegdochter.

Achtergrond

Als 16-jarig meisje vond ik het altijd al fijn om met mensen te werken. Daarom ben ik de kappersopleiding gaan volgen in Amsterdam. Ik heb daarna diverse specialiteiten van het kappersvak  geleerd en, niet geheel onbelangrijk, veel mensenkennis opgedaan. De persoonlijke gesprekken waren toen voor mij al zeer belangrijk en vaak vroeg ik mijzelf af waarom sommige mensen zo veel meemaken.

Zzp

Omdat ik zeer ondernemend ben, was het in 2001 duidelijk dat ik als zelfstandig ondernemer verder moest. Als zelfstandige kreeg ik nog meer persoonlijk contact met klanten. Door dit persoonlijke contact vertelden klanten hun levensverhalen, waardoor ik steeds vaker met gevoelens en persoonlijke vragen te maken kreeg.

Ontwikkeling healing & reading

Gevoel en intuïtie zijn mijn hele leven al sterk aanwezig geweest. Na de geboorte van mijn kinderen had ik een groot verlangen om mijzelf te ontwikkelen. Naast het kappersvak volgde ik daarom verschillende opleidingen waaronder een opleiding bij het College voor Healing & Reading te Utrecht (2001-2006). Hier kreeg ik meer inzicht in het leven en in mijzelf. Door deze opleiding werd ik mij bewust van bepaalde patronen in mijn leven.

Familie- & systeemopstellingen

Juist vanwege deze patronen ging ik de opleiding voor familie- & systeemopstellingen volgen (2007-2010). 
Anderhalf jaar in Duitsland  en anderhalf jaar in Nederland. In de eerste helft van de opleiding lag het accent op eigen structuren en familie, in de tweede helft stond het begeleiden van opstellingen centraal. In het werken met opstellingen ervaar ik hoe belangrijk onze basis, onze familie, is en hoe we in onze jeugd wonden op kunnen lopen waar we de rest van ons leven last van kunnen hebben.

Numerologie

Om mijzelf nog meer te verdiepen in persoonlijke processen heb ik in 2015 de opleiding voor numerologie afgerond.  Een prachtige aanvulling om duidelijk te kunnen zien hoe wij allen onze levenslessen doormaken en ervaren.

Systemische coaching

In mijn praktijk merk ik vaak dat het belangrijk voor de cliënt is om één op één te werken. Als coach zal ik samen met jou onderzoeken waar je vastloopt, misschien oorzaken achterhalen en uiteindelijk proberen om via jouw systeem te  laten zien waar de blokkade zich bevindt. Wanneer er inzicht komt, kan er vaak ook een stap in de goede richting gezet worden en kan er een veranderingsproces in gang gezet worden. Een hele kleine stap kan al buitengewoon veel in werking zetten.

Deze vorm is o.a. zeer geschikt voor mensen die er de voorkeur aan geven om individueel te werken in plaats van in een groep.

Agenda

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?
+/- 4x per jaar.

* verplicht in te vullen