Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opstellingen zaterdagmiddag 30-nov.

30 november

Ontdek de Kracht van Familieopstellingen bij IFSO Opstellingen

IFSO Opstellingen nodigt je uit voor een transformerende workshop familieopstellingen, ondek je verborgen dynamieken die je leven beïnvloeden? Een opstelling brengt in beeld wat verhoudingen, verborgen patronen zijn in een familie- of organisatiesysteem. Zichtbaar wordt wat niet gezegd, gezien of gehoord kon worden. Vaak bijzonder herkenbaar waardoor nieuwe inzichten, mogelijkheden en perspectief ontstaat.

Familieopstellingen zijn een fascinerende methode binnen de psychotherapie, ontwikkeld door Bert Hellinger, die ons helpt de onzichtbare banden en patronen binnen onze familie te begrijpen. Het is een manier om te onderzoeken hoe onze familie, land van herkomst, cultuur en geloofssystemen ons vormen en beïnvloeden. Tijdens een familieopstelling worden representanten gebruikt om familieleden en andere belangrijke personen uit ons leven te symboliseren. Deze opstellingen kunnen diepgaande inzichten bieden in hoe we ons verhouden tot onze familie en welke onbewuste loyaliteiten of conflicten ons leven mogelijk beïnvloeden. Het is een proces dat niet alleen verhelderend kan zijn, maar ook helend, omdat het ons in staat stelt om oude wonden te herkennen en te genezen, waardoor we vrijer kunnen leven en liefhebben.

Schrijf je in en maak deel uit van een opstelling die streeft naar herkenning van jouw systeem en persoonlijke groei. Bezoek de website voor meer informatie of om je plek te reserveren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij IFSO Opstellingen, waar transformatie begint met het begrijpen van je wortels.

Vooraf aanmelden in verband met de groepsgrootte.

  • Thema inbreng: € 94,50
  • *Representant: € 34,50

Als representant breng je niet zelf een thema in maar sta je in een rol voor een vraagsteller.

____________

€ 94,50

Slechts 3 over!

€ 34,50

Slechts 8 over!

Te betalen: € -

____________

  • Heb je vragen neem contact op met Irma 
  • Mail : info@ifso-opstellingen.nl
  • Tel: 06 23 54 28 85