Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opstelingen Zaterdag 15-6-24 van 13:00 uur t/m 17:00 uur

15 juni

Tegenstand kan in ons leven een belangrijke leerervaring zijn, wanneer het leidt tot het inzicht dat verschillen niet per se in ontwrichting hoeven uit te monden. In feite komen er door schijnbare tegengestelde krachten unieke kwaliteiten, krachten en zwakheden die we allemaal bezitten, aan het licht.

We beschouwen verdriet gewoonlijk als het tegenovergestelde van vreugde; donker als het tegenovergestelde van licht en de dood als het tegenovergestelde van het leven. Maar vanuit een breder perspectief (een opstelling) zijn deze kenmerken de dualistische aspecten van de eenheid. Het één dient en handelt tegengesteld aan het ander en zonder dit onderscheid zou het leven maar een saaie boel zijn. Als je een tegengesteld gezichtspunt hebt ten opzichte van de mening van iemand anders, wordt het lastig als de tegenstelling tweedracht in de relatie zaait.

Door middel van een opstelling kunnen we kijken waar je vastloopt en waar eenheid te scheppen valt in de relatie tot de ander of het conflict, zodat elke persoon zich vrij kan voelen. Tijdens een workshop is het van belang dat jij je standpunt zonder angst voor veroordeling of afwijzing naar voren kan brengen.

Tijdens een opstelling is het van belang om neutraal te werk te gaan om vervolgens dichter tot de ander of conflict toe te komen. Dat kan weleens moeilijk zijn, maar als je doorzet, zal het resultaat je meer dan waard zijn en kan het je onverwachte voordelen opleveren.

Inschrijven voor deze worskhop- klik hier– Za 15-6 van 13:00 uur t/m 17:00 uur – IFSO-opstellingen

Gegevens

Datum:
15 juni

Locatie

soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op Langedijk, Noord Holland 1721 PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 -23 54 28 58
Bekijk de site van Locatie