2020

 

 

In tijd van Corona

Staan we op een keerpunt?

 

 

www.ifso-opstellinen.nl

Het jaar 2020

 Staan wij als wereld op een keerpunt en waar sta jij?

De wereld verandert razendsnel. Gaan we naar een structureel ander wereldbeeld toe? Staan we aan de vooravond van een omwenteling? Of zitten we er al middenin?

Al sinds de mensheid bestaat, is de vraag waarheen het heengaat met ‘deze wereld’. Welke veranderingen moet we doorgaan, doorvoelen, en hoe kunnen we onze onszelf weer in balans brengen. We zijn verbonden met andere werelddelen, met andere bevolkingsgroepen maar ook zeer zeker met onze naasten. En ieder van ons loopt nu tegen een beperking, een verandering, op.

Maar hoe zit dit met jou persoonlijk, heb jij de balans opgemaakt van de afgelopen jaren?

En waar sta je nu?

Ben je klaar voor de verandering in jouw persoonlijke leven. Klaar om jouw dromen waar te maken in 2020? Het is mogelijk, echt! Misschien kunnen we nog geen duidelijke veranderingen zien, maar voelen doen we ze wel!

Juist in deze tijd kunnen (moeten) we misschien wel veranderen! Dit vergt wel een verdiepend onderzoek van jezelf. Wat heb jij afgelopen jaren gedaan en wat wil jij in de toekomst echt niet meer?

Erken en onderzoek je sterke en zwakke punten! Dit zelfonderzoek kan lastig zijn, maar je kunt er veel van leren. Door zelfonderzoek breng je jouw blinde vlek in kaart. Als numeroloog gebruik ikzelf vaak mijn persoonlijke numerologieberekening om mezelf te begrijpen en dieper over mezelf na te denken. En natuurlijk gebruik ik mijn kennis niet alleen voor mijzelf, maar kan ik ook jou duidelijk vertellen waar jouw verdiepingen liggen om jezelf nog beter te begrijpen.

Met behulp van je naam en geboortedatum een uitgebreide analyse van jezelf?

• Hoe sta je in het leven,

• wie ben je, wat je kreeg mee in je opvoeding,

• wat zijn jou uitdagingen,

• waardoor laat jij je beperken,

• wat is jouw talent,

• welk beroep past het beste bij jou?

Met mijn achtergrond als numeroloog en familieopsteller kan ik jou veel duidelijkheid geven over jou persoonlijk, je systeem en je relaties. Belangrijk is dat je inzichtelijk krijgt waaraan je kunt werken, voor nu en in de toekomst. Een houvast in een lastige tijd, waarin we misschien aan de vooravond staan van een omwenteling die ons persoonlijk kan raken.

Persoonlijke (één op één) afspraken kunnen gewoon doorgaan eventueel via skype (groepslessen zijn geannuleerd t/m 6 april). Wil je een afspraak maken of heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op.

Telefoon / WhatsApp: 06 – 23 54 28 85

E-mail: info@ifso-opstellingen.nl

Ik wens jullie veel gezondheid toe de komende tijd!

Een warme groet, Irma

Agenda

Contact 

Contact

Neem contakt op met Irma ● ifso.opstellingen@gmail.com ● ● 06 23 54 28 85 ●

Facebook

Volg IFSO-opstellingen op facebook ● opstellingen ● Systeem coach ● Trainingen ● Numerologie

Nieuwsbrief Ontvangen? ± 4x per jaar

* indicates required