Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lege nest (6 woensdagochtenden) *start 24 april

april, 24 2019>09:30 - 12:30

€130,00

Je kind vliegt uit?

En nu…..?

Op een dag sta je naar jouw kind te zwaaien dat de deur uitvliegt.

  • Data: 24 april – 1, 8, 15, 22, 29 mei 2019
  • Locatie: Soulbalance, Vreekesweid 1, Broek op Langedijk
  • Tijd: Woensdagochtend 9.30 – 12.00 uur
  • Trainers: Irma van der Wilt en Jolanda Pistor.

Wat betekent het uitvliegen voor jou?

Voelt het als een fundering die onder je voeten wordt weggehaald waardoor je je houvast kwijt raakt? Je kan last hebben van de doelloosheid en leegte en de zorgen “kan mijn kind het wel en hoe gaan ze om met onverwachte gebeurtenissen” of je kind nu op kamers gaat, de wereld rondreist of definitief het huis uit gaat.

Loslaten is het sleutelwoord en kan knap lastig zijn.

Wat kun je van deze training verwachten?

Je weet dat het goed is dat ze uitvliegen, het is klaar, maar als je eenmaal realiseert dat deze tijd nooit meer terugkomt kan het toch pijn doen.

Het voelt als het “Lege nest”, denken aan ‘hoe nu verder’ hoort bij deze levensfase. Kinderen brengen namelijk ook vaak een hoop gezelligheid mee naar huis: Ze nemen vrienden mee en er zijn levendige discussies.

Niet meer dagelijks betrokken zijn bij het leven van je kinderen doet ouders beseffen dat ze echt ouder worden. Gelukkig hebben we (social) media waardoor we onze kinderen redelijk kunnen volgen: Ze kunnen mailen, appen zelfs als ze op wereldreis zijn.

Tijdens deze training

Gaan we aan het werk met verschillende technieken om herkenbare situaties bespreekbaar te maken door middel van praktische oefeningen, opstellingen, zelfreflectie en korte meditaties.

  • Omgaan met onzekere en lastige situaties
  • De oorzaak van jouw controle behoefte zichtbaar maken
  • Vertrouw erop dat je ze genoeg hebt meegegeven!
  • Hoe krijgen jouw hobby’s weer de ruimte
  • Kansen en nieuwe uitdagingen

Jolanda en Irma zullen naar je luisteren en helpen om met zelfvertrouwen los te laten. Loslaten betekent niet letterlijk ‘je handen ervan af trekken’. Loslaten heeft alles te maken met vertrouwen, vertrouwen in je kind en vooral in jezelf.

Het eerste wat je voor deze training mag doen is een mooi boekje kopen voor jezelf waarin je de ervaringen die je opdoet op kan schrijven.

Kosten:

€ 130,00 voor 6 woensdagochtenden, inclusief koffie & thee en een versnapering

Trainers:

Irma is een ervaren opsteller, coach en trainer en begeleid mensen op het vlak van persoonlijke groei, zowel individueel alsook in groepsverband waarin Irma zich laat leiden door de Tao.

Irma heeft in 2017 haar dochter (20) en zoon (19) afzonderlijk van elkaar uit mogen zwaaien voor hun grote avontuur in Australië en Azië.  

Familie- & Systeemopsteller, Systeemcoach, Numeroloog

www.IFSO-opstellingen.nl

Jolanda is een ervaren Therapeut en Do-In Yoga docent. Bij Do-In Yoga laat zij ervaren wat er allemaal binnen jouw lichamelijk-systeem verandert door de oefeningen, via mindfulness.

Jolanda haar beide dochters (20 en 18) zijn in 2017 binnen een half jaar op kamers gaan wonen. Nu loopt haar oudste dochter stage in Azië en de jongste gaat binnenkort naar Amerika.

VoetreflexPlus- & Shiatsutherapeut, Do-In Yoga docent, Klankconcerten

www.jochi.nl

Gegevens

Datum:
april, 24 2019
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€130,00
Site:
https://ifso-opstellingen.nl/lege-nest/