Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Kruidenkracht met opstellingen 24-04-2021 Heerhugowaard

april, 24 2021

€75,00
loslaten met kruiden

Training Datum: zaterdag 24 april 2021
Locatie: Heerhugowaard
Tijd: 10:00 t/m 16:00 uur
Trainers Irma van der Wilt en Marry van Kleef

Ontspanning?
Om je weer meer te kunnen ontspannen is loslaten een belangrijk deel van het proces. Je ziet het duidelijk aan de bomen; de blaadjes verdrogen en gaan vallen. De natuur ruimt haar overbodige ballast en laat elk jaar weer opnieuw los. Ook in ons lichaam vinden dit soort processen plaats, maar hoe doe je dat “loslaten”?

Wat betekent loslaten voor jou?
Voelt het als een fundering die onder je voeten wordt weggehaald waardoor je je houvast kwijt raakt? Of voelt het alsof je prikkels los mag laten en er een last van je schouders afglijdt? En je vitaliteit, je passie mag toelaten en je open mag staan voor alle nieuwe dingen die op je pad komen?
Wat kun je van deze training verwachten?
In ons leven komen we verschillende manieren van loslaten tegen: op mentaal, emotioneel, lichamelijk en materieel gebied. Maar in deze training gaat het over mentaal & fysiek/lichamelijk loslaten.
Het gaat een bijzondere leerzame dag worden met de kruidenwijsheid van Marry in combinatie met kruidenopstellingen van Irma, kunnen veel persoonlijke inzichten geven. Tijdens deze ontspannen dag nemen we je mee door je alles te vertellen over 5 kruiden die gaan over loslaten.
Marry en Irma zullen je prikkelen om oude (systeem) gewoontes, die jij niet meer nodig hebt, los te laten. En loslaten betekent niet letterlijk ‘je handen ervan af trekken’. Loslaten heeft alles te maken met vertrouwen, vertrouwen in jezelf en je lichaam.
Heeft kruiden altijd al je interesse gehad en wil je nu ervaren wat ze voor je kunnen doen meld je dan aan.

Kosten:
€ 75,00 inclusief lunch met soep, de hele dag koffie & thee en een versnapering

Voor groepen:
Lijkt het je leuk om de workshop met een groep te doen (minimaal 6 personen) vraag ons naar de verschillende mogelijkheden qua kosten, tijd en invulling.

Klik hier om je aan te melden

Gegevens

Datum:
april, 24 2021
Kosten:
€75,00

Organisatoren

Irma van der Wilt
Marry van Kleef