Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opstellingen zaterdag 7 juni ’25 – “TICKET”

juni, 7 2025>13:45 - 17:30

zaterdag 27 juni Wakker bewust zijn, Alkmaar – ticket onderaan deze pagina

Familieopstellingen bieden een unieke kans om de onderliggende patronen binnen families en organisaties te verkennen. Deze workshops,  geleid door deskundige systeemcoaches Irma van IFSO-opstellingen, stellen deelnemers in staat om niet alleen hun eigen familiegeschiedenis te onderzoeken, maar ook hoe deze de huidige levenssituatie beïnvloedt.

Door de principes van de Tao te integreren, wordt een harmonieuze benadering van persoonlijke ontwikkeling bevorderd, waarbij respect voor de natuurlijke stroom van relaties centraal staat. Deelnemers kunnen diepere inzichten verwerven in hun eigen gedrag en relaties, wat kan leiden tot significante persoonlijke groei en welzijn.

Het is een proces van zelfontdekking en transformatie, waarbij men leert om de verborgen dynamieken en blokkades die het leven beïnvloeden, te herkennen en te overstijgen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, is het essentieel om vooraf te reserveren vanwege de beperkte groepsgrootte, zodat iedereen de aandacht krijgt die nodig is voor een diepgaande ervaring.


Bestel hier je “TICKET” voor 7 juni 2025 door het onderstaande formulier in te vullen.

€ 94,50

Slechts 3 over!

€ 34,50

Slechts 8 over!

Te betalen: € -

Na je betaling ontvang je een mail van Irma met de bevestiging en praktische gegevens.

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact en het versturen van de nieuwsbrief. Lees de privacy verklaring op de website voor meer informatie.