Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opstellingen Zat. 27/3/2021 van 10.00 uur t/m 16.00 uur Baai, Heerhugowaard

maart, 27 2021

€75,00

Een opstelling kan ons duidelijkheid geven in wat we onbewuste of bewuste overgenomen hebben vanuit ons systeem en laten de oorzaak zien van ons gedrag of gewoontes. Opstellingen helpen om de tot nu toe verborgen verbanden te zien van ons systeem. Pas als deze zichtbaar zijn, kunnen we nieuwe mogelijkheden vinden om ons op liefdevolle wijze los te maken van hardnekkige patronen.

Doormiddel van een opstelling kun je bewuster worden van je loyaliteit aan je familie of systeem. Veel van onze patronen, overtuigingen en gedrag vinden hun oorsprong in de familie waarin we zijn opgegroeid. Vanuit een bewust of onbewuste loyaliteit nemen we hieruit niet alleen goede, maar ook beperkende patronen mee.  Als volwassene functioneren we onbewust nog vaak volgens deze gewoontes.

Een opstelling is er voor ieder die met levensvragen rondloopt.

Het is niet nodig om je thema precies te kunnen verwoorden. De focus ligt niet zozeer op je individuele beleving van de relatie met anderen. Dat is weliswaar belangrijk in jouw leven, maar heeft geen invloed op wat wordt verstaan onder de systemische werking.

Wat systemisch wel van invloed is, zijn feitelijke gebeurtenissen als vroeg gestorven ouders of kinderen, emigratie, verstoten familieleden, geheimen of taboes, ongelukken of misdaad. Ernstige gebeurtenissen beïnvloeden familieleden en latere generaties.

  • Kosten Thema inbreng: € 75,- per dag
  • Kosten *Representant: € 25,- per dag

*Als representant breng je niet zelf een thema in maar sta je in een rol voor een vraagsteller. Je krijgt hierdoor vaak bepaalde inzichten over je eigen situatie en gevoelens wat over het algemeen als bijzonder leerzaam ervaren wordt.

Deze workshop is in Baai, Heerhugowaard en is goed te bereikbaar met de auto en 5 minuutjes lopen van het treinstation HHW

Ik kijk ernaar uit, Misschien tot dan.

Vriendelijke groet, Irma van der Wilt

Gegevens

Datum:
maart, 27 2021
Kosten:
€75,00
Site:
www.ifso-opstelllingen.nl