Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opstellingen Zat. 25/9/2020 10:00 t/m 16:00 uur

september, 25 2020

€75

Door middel van een familieopstelling kom je op soms verrassende wijze in contact met je ‘familieziel’. Of je het wilt of niet, je familie van herkomst is het belangrijkste systeem waar je deel van uitmaakt. Familieopstelling is een prachtige methode, ontwikkeld door Bert Hellinger en kan gebruikt worden om op levensvragen een antwoord te krijgen.

De drijvende kracht achter IFSO is Irma van der Wilt; Opsteller, Coach en gespecialiseerd in systemen, families en relaties. Ik begeleid zowel persoonlijk als in groepsverband hiervoor heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd in familie- en organisatieopstellingen, training en systemische coaching.

Door een opstelling kun je helder krijgen dat belangrijke gebeurtenissen in een familie invloed hebben op jou functioneren en welzijn. Uit liefde voor de familie kun je onbewust een last van een ander familielid op je nemen. Soms leef je bewust of onbewust het leven van iemand anders. Je wordt de moeder van je moeder of je draagt een last voor iemand anders in de familie zonder dat je dat weet en zonder dat je dat wilt. Met een familieopstelling kan een verstrikking losgelaten en de ‘orde van de liefde’ hersteld worden. Dit proces blijkt uiterst effectief en helend te zijn.

Misschien loop jij wel met één of meer van de onderstaande vragen rond. Deze kunt prima via een opstelling behandeld worden.
• Waarom kan ik in het leven mijn eigen plek niet vinden en innemen
• In contact met familie of mensen voel ik boosheid, verdriet of neerslachtigheid. Hoe kan dat?
• Waarom voel ik me vaak eenzaam of alleen en mis ik verbinding met de mensen om mij heen
• Iemand in je familie is overleden of verstoten en hier mag niet over gesproken worden
• Mijn leven wordt beheerst door geweld, seksueel of emotioneel misbruik
• Geheimen in de familie, scheiding, oorlog, geweld, verslaving of een ongeluk, kunnen invloed hebben op jou.

Kosten Thema inbreng: € 75,- per dag
Kosten *Representant : € 25,- per dag

*Als representant breng je niet zelf een thema in maar sta je in een rol voor een vraagsteller. Je krijgt hierdoor vaak bepaalde inzichten over je eigen situatie en gevoelens wat over het algemeen als bijzonder ervaren wordt.

Aanmelden/Info via mail;

Ik kijk ernaar uit, Misschien tot dan.

Vriendelijke groet, Irma van der Wilt

Gegevens

Datum:
september, 25 2020
Kosten:
€75