IFSO

Agenda komende periode

 

 

 

Zaterdag

5-5

opstellingen

Zaterdag

30 -6

opstellingen

Zaterdag

28-7

opstellingen

Zaterdag

15-9

opstellingen

Maandag

17-9

Start training

Dare to be yourself

Zaterdag

23-6

Training

Terug naar jezelf

Zaterdag

10-11

Training

Los laten

Zaterdag

12-1-2019

Training

Persoonlijke groei

 

 

 

Locatie:

 

Baai, Deimoslaan 5 te Heerhugowaard

 

Het centrum ligt centraal en is goed te bereikbaar met de auto en ongeveer 10 minuutje's lopen van het treinstation.

Introductie

 

IFSO-Opstellingen

 

tel  : 06-23542885  mail  : info@IFSO-opstellingen.nl

 

Irma van der Wilt Zuidersloot 86 1721 HL Broek op Langedijk

Terug naar jezelf
Los laten

De stuwende kracht van IFSO

 

Mijn naam is Irma van der Wilt-Weernink. Ik ben in 1971 geboren in Amsterdam, waar ik opgroeide bij mijn ouders en mijn twee oudere zussen. Ik ben getrouwd en samen hebben we een dochter en een zoon.

 

Achtergrond

 

Als 16-jarig meisje vond ik het altijd al fijn om met mensen te werken daarom ben ik de kappersopleiding gaan volgen in Amsterdam. Ik heb daarna diverse specialiteiten van het kappersvak  geleerd en niet geheel onbelangrijk, veel mensen kennis opgedaan. De persoonlijke gesprekken waren toen voor mij al zeer belangrijk en vaak vroeg ik mijzelf af waarom sommige mensen zulke diepgaande processen mee maken.

Zzp

 

Omdat ik zeer ondernemend ben, was het in 2001 duidelijk dat ik als zelfstandig ondernemer verder moest. Als zelfstandige kreeg ik nog meer persoonlijk contact met klanten. Door dit persoonlijke contact vertelde klanten hun levens verhalen waardoor ik steeds vaker met gevoelens en persoonlijke vragen te maken kreeg.

 

Ontwikkeling healing & reading

 

Gevoel en intuïtie zijn mijn hele leven al sterk aanwezig geweest. Na de geboorte van mijn kinderen had ik een groot verlangen om mijzelf te ontwikkelen. Naast het kappersvak volgde ik daarom verschillende opleidingen waaronder College voor Healing & Reading te Utrecht (2001-2006). Hier kreeg ik meer inzicht in het leven en in mijzelf. Door deze opleiding werd ik mij bewust van bepaalde patronen in mijn leven.

 

Familie- & systeemopstellingen

 

Juist vanwege deze patronen ging ik de opleiding voor familie- & systeemopstellingen volgen (2007-2010).

Anderhalf jaar in Duitsland  en anderhalf jaar in Nederland.

In de eerste helft van de opleiding lag het accent op eigen structuren en familie,

in de tweede helft stond het begeleiden van opstellingen centraal.

In het werken met opstellingen ervaar ik hoe belangrijk onze basis, onze familie is en hoe we in onze jeugd wonden op kunnen lopen waar we de rest van ons leven last van kunnen hebben. Het mooie  van opstellingen is het inzicht wat je krijgt in je persoonlijke processen. Het was voor mijzelf een verademing om duidelijk waar te kunnen nemen waarom er patronen en overtuigingen ontstaan in een systeem.

 

Numerologie

 

Om mijzelf nog meer te verdiepen in persoonlijke processen heb ik in 2015 de opleiding voor numerologie afgerond.

Een prachtige aanvulling om duidelijk te kunnen zien hoe wij allen onze levenslessen doormaken en ervaren. Met de numerologie kan je inzicht krijgen over jezelf en je levensloop. Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam en alleen al door voor mijzelf numerologische berekening te maken begrijp ik wat ik lastig vind en kan ik mijn kwantiteiten makkelijker inzetten.